Voeding

Een rustige nacht, voldoende vocht, medicatie tegen pijn en misselijkheid en Lucas ziet er alweer een heel stuk beter uit. De bestraling ging heel vlot. Hij doet pogingen om te eten, maar dat lukt niet echt goed. Medicatie innemen blijft een groot gevecht. Praten doet hij amper, maar er kan af en toe wel een glimlachje af en dat doet wonderen voor ons.

Tegen de middag komen de dokters langs. Vermoedelijk zal er dan intraveneuze voeding opgestart worden. De sonde laten we maar even voor wat ze is. Misschien lukt het alsnog als hij weer wat aangesterkt is.

Jammer genoeg kunnen we hem met IV-voeding niet meenemen naar huis. Hopelijk moet hij hier niet blijven tot het einde van de bestralingen, want dat duurt nog meer dan een maand. Maar als het toch zo is, dan zullen we dat ook wel weer doorspartelen. De eindmeet komt in zicht en daar leven we naartoe.

2 gedachten over “Voeding”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.