Sinterklaas

Vannacht was het dan zover: Sinterklaas kwam eindelijk ook bij ons op bezoek! We wisten wel dat hij ergens in het Leuvense circuleerde, want gisteren werd zijn verjaardag ookal op school gevierd. Wat een geluk dat Lucas dit ook reeds kon meemaken!

Naar jaarlijkse traditie kwam Sinterklaas in de eerste nacht dat grote zus en broers er zijn, op of na Sinterklaas’ verjaardag. En dat vieren we elk jaar met een uitgebreid Sinterklaasontbijt met de (vroegere) buren en peter Jaap en tante Cornelia.

Maar dit jaar besloot de Goedheiligman ook zelf nog even langs te komen met Zwarte Piet. Tante Marijke had een brief geschreven naar de Sint om te laten weten hoe dapper Lucas met Chemo Kasper en Radio Robbie tegen de kankercellen had gevochten. Dat vond Sinterklaas reden genoeg voor een speciaal bezoekje.

Lucas en Ruth kregen allebei een mooi cadeautje en heel veel lekkers van de Sint, we zongen uit volle borst “Zie ginds komt de stoomboot” en toen vertrokken Sint en Piet weer naar Spanje.

De rest van de dag werd er intensief gespeeld met al die prachtige cadeautjes. Wat sowieso al een heel bijzonder kinderfeest was dit jaar – zeven maanden geleden wisten we niet eens of Lucas dit nog zou meemaken- werd nóg specialer door het bezoekje van de Goedheiligman. Dit is in alle opzichten een Sinterklaas om nooit meer te vergeten!

De tafel staat klaar voor het leukste en gezelligste ontbijt van het jaar
De tafel staat klaar voor het leukste en gezelligste ontbijt van het jaar
Een pakje voor Lucas
Een pakje voor Lucas
En eentje voor Ruth
En eentje voor Ruth
En heel veel lekkers van Zwarte Piet
En heel veel lekkers van Zwarte Piet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.