Verjaardagsweek

Komende donderdag is weer een memorabele dag. Dan wordt Lucas zes jaar en dat zullen we vieren, reken maar! Morgen nemen we al een voorsmaakje met een feestje hier thuis met de klasvriendjes: ballonnen, slingers en toeters, cupcakes en massa’s versiersels, muzikale pak en een échte Angry Birds kroon. We zijn er helemaal klaar voor!

In al dat feestgedruis knijpt mijn hart toch soms ook samen. De idee dat we deze verjaardag even goed niet meer hadden kunnen vieren, duikt af en toe op. “Lang zal hij leven” heeft dit jaar wel een heel speciale betekenis …

20140322-185718.jpg

2 gedachten over “Verjaardagsweek”

  1. Ik heb zo’n vermoeden dat er binnenkort (heel terecht) enkele tranen van geluk zullen vloeien. En eerlijk, die tranen zullen met plezier getoond en gedeeld worden. (ook bij mij, of moest ik dat niet zeggen :-))
    Diewer, Tomas, Lucas, Ruth, Berthe, Seppe en Pelle, jullie zijn een ijzersterke familie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.