Conditietraining

Lucas’ conditie heeft een ferme duw gekregen vorig jaar: de vele uitputtende behandelingen en de recuperatie tussenin hebben hun tol geëist. We wisten aanvankelijk niet goed hoe we daarmee om moesten gaan: het ventje heeft toch serieus afgezien vorig jaar, moeten/mogen we hem dan nu wel al afbeulen?

De dokters zijn er echter van overtuigd dat we niet vroeg genoeg aan die conditie kunnen beginnen werken. Dus proberen we Lucas zoveel mogelijk te trainen: goed meedoen met de turnles op school, meetrappen op de aanhangfiets, elke dag een kwartier trampoline springen en sinds kort ook steppen.

Lucas is verre van sportief, maar de trampoline en de step kunnen hem wel bekoren. Hopelijk krijgen we zijn conditie gauw weer op peil, zodat hij het tempo van zijn zus en klasvriendjes kan volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.