Bril

De maand september loopt ten einde, dus de eerste maand 1ste leerjaar is gehaald. Lucas bloeit helemaal open en leeft zich uit in het leren lezen en rekenen. De eerste week leverde meteen wel hoofdpijn op, maar een bezoek aan de oogarts bracht snel uitsluitsel: door langdurig ziek te zijn, kunnen zijn ogen niet zo goed meer focussen. De remedie is simpel; een ‘rustbril’ om de ogen te helpen met focussen. Dit kan vanzelf overgaan, maar kan ook blijvend zijn. Maar Lucas laat het zich niet aan zijn hart komen. Fier als een gieter gebruikt hij zijn nieuwe bril zoals het hoort. ‘Meneer de professor’ kan nu helemaal opgaan in boeken en nieuwe kennis.

IMG_0002

Een gedachte over “Bril”

  1. Wat sta jij daar knap mee, Lucas! Ineens nog veel groter/ouder, precies!
    Onze Sander is nu ruim 5 en draagt sinds januari ook een bril. Ook hij kreeg ineens vaak hoofdpijn, vanaf dat hij in de klas wat vaker werkjes moest maken (in de 2de kleuterklas), op papier moest werken,…
    Jongens met een bril zijn gewoon ‘mega-wijs’ 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.