Moeilijk te bevatten …

Het is allemaal moeilijk te bevatten.  Een week geleden een telefoontje: “Mevrouw, de scan was niet goed, er is opnieuw kanker vastgesteld bij Lucas” en gisteren de twijfel of het nu eigenlijk wel een tumor is.  We begrijpen het allemaal niet goed, zwalpen nog altijd in onzekerheid, al proberen we toch maar het gewone leven wat op te pikken.

Lucas is duidelijk wel opgelucht.  Hij is een stuk vrolijker, heeft beter geslapen en heeft alweer wat meer geduld met zijn zus.  Gelukkig maar.  En de vooruitzichten voor dit weekend zijn in elk geval goed: Sinterklaas komt en dat vieren we naar jaarlijkse traditie met een groot ontbijt met familie en vrienden. Het zal onze gedachten wat verzetten tot maandag, wanneer we hopen resultaat te hebben van de PETscan die ze morgen gaan doen.

Pffft, dit is geduld oefenen voor gevorderden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.