Bednet

Vandaag was een heel speciale dag voor Lucas. De grote blauwe koffer die directeur Jan dinsdagavond bij ons thuis afleverde, werd eindelijk uitgepakt en geïnstalleerd door Marion van Bednet.

Voor de hele duur van Lucas’ ziekte beschikt Lucas over een printer-scanner, laptop, headset met microfoon voor hemzelf en eentje zonder microfoon voor papa of mama. Op die manier kan Lucas van thuis uit lessen meevolgen, praten met zijn klasvriendjes, taakjes of tekeningen die hij gemaakt heeft inscannen en meteen laten afprinten in de klas en vice versa.

Deze namiddag om 14u, na heel wat technische perikelen, lukte het dan toch om een eerste keertje contact te maken met de klas. Wat een avontuur! Lucas’ juf en klasvriendjes hadden allemaal iets geks gedaan met hun haar en ze kwamen ook allemaal iets vertellen voor de camera. Zelfs directeur Jan kwam even gek doen met een mooie roze pruik op. Lucas genoot met volle teugen!

Een betere oppepper, vlak voor de volgende chemo, kon Lucas niet krijgen. Hij “stuiterde” nog een hele namiddag en avond na op de adrenaline. Bednet zal hem en ons nog vele mooie momenten bezorgen, dat staat als een paal boven water!

Bednetten met de klas, wat een avontuur!

2 gedachten over “Bednet”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.