Paleis

De afgelopen week zijn we volop bezig over Parijs. Zowel praktisch als in houdelijk vraagt deze onderneming wel wat voorbereiding, zeker nu we Lucas niet kunnen meenemen omdat hij koorts heeft en in isolatie is. 

Ruth met de altijd gespitste oortjes, vangt natuurlijk ook een en ander op. “Paleis? Welk Paleis?” roept ze enthousiast. “Ik wil ook naar dat paleis! Met mijn Doornroosjes prinsessenkleed en mijn Doornroosjes prinsessenbarbie!” 

Intussen weten we dat we aanstaande dinsdag om 17u in Parijs verwacht worden voor een gesprek met de chirurg en de kinderoncoloog van het Centre National du Cancer.  Beiden zijn gespecialiseerd in de behandeling van rhabdomyosarcomen en in het CNC staat men bovendien ook al veel verder op het vlak van radiotherapie. 

Het gaat ineens sneller dan we verwacht hadden, maar hoe eerder we weten wat Lucas nog te wachten staat, hoe beter. 

3 gedachten over “Paleis”

  1. Ik hoop dat de gesprekken in ‘Paleis’ gunstig en hoopvol verlopen! En ondertussen blijft Lucas (en jullie gezinnetje) in mijn gedachten… Veel moed, veel lieve groeten van Saskia & Poekie

  2. Ruthje weet toch hoe schattig ze is, hé! Jullie zullen je dinsdag toch speciaal moeten uitdossen, vrees ik. Laat voor een keer ook de auto thuis en neem ineens de koets.
    Ik hoop vooral dat ze jullie in Parijs zekerheid kunnen geven zodat jullie met volle overtuiging de beste keuze kunnen maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.