Wachten op bloed… met een vogeltje

Het bloedonderzoek van maandag toonde reeds een stevige daling van de rode bloedcellen. Bovendien was Lucas de afgelopen dagen sneller moe, alhoewel hij voor de rest weinig last had. Het kwam dus niet als een verrassing dat het bloedonderzoek deze ochtend aantoonde hij vandaag extra bloed nodig had.

Deze onderzoeksresultaten lieten al even op zich wachten, dus dat beloofde weer een lange dag Gasthuisberg te worden. We dwaalden wat door het ziekenhuis en Lucas herontdekte cafetaria 4, met dagschotels, kindermenu’s, lekkere broodjes om zelf te smeren en veel keuze van beleg. Het winkeltje met hoofdzakelijk snoep/koeken/chocolade en voorverpakte broodjes heeft een beetje afgedaan, dus een nieuwe ‘bron van voedsel’ was meer dan welkom.

De overige wachttijd gebruikte Lucas om verder te knutselen aan zijn ‘vogeltje in een kooitje’. Met dit ‘werkje’ was hij reeds enkele weken geleden begonnen, maar het raakte maar niet af. Zo zorgde het eindeloze wachten vandaag toch nog voor een mooi resultaat.

IMG_2982

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.