Gaan vissen

 Soms fietsen we met Lucas langs vissers aan de Vaart, en telkens vraagt hij gefacineerd om te gaan vissen. Gisteren, als bij toeval, lagen er spotgoedkope vislijnen in de winkel. Lucas was dan ook dolenthousiast om het vissen zelf eens te proberen. Natuurlijk vingen we als echte beginners niets. Maar we tetterden honderduit en genoten volop van de nieuwe ervaring, het mooie weer en de prachtige omgeving. Met wat geluk volgt morgen een tweede ‘visdag’, met hopelijk een betere vangst. En anders hebben we in elk geval mama lekker de stuipen op het lijf gejaagd met een bakje levend aas …

IMG_4428

2 gedachten over “Gaan vissen”

  1. Ekkes bakkes, dat aas. Ik moest ooit van die kronkelende wormpjes kopen voor een ‘kwakkel’ (=soort vogel) en er hem iedere dag eentje geven. Zo vies!!! Maar ik ben zeker dat mijn zonen dat hier ook wel super zouden vinden! Veel visgenot!

  2. Als er de tweede dag weer niks gevangen wordt, kunnen we dan inschrijven voor de barbecue met insectenburgers ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.