Zeelucht

Na een rustige dag thuis dinsdag, met bezoek van superjuf Hilde van het tweede leerjaar in de voormiddag en tante Machteld en Reinilde in de namiddag, was het woensdag tijd om naar zee te vertrekken. We pikten eerst Ruthje op, die met volle teugen genoten had van een fijne tweedaagse bij haar meter tante Liesbeth. Tegen de avond reden we door naar Bobonne en opa in Koksijde.

“Verandering van spijs doet eten” luidt het spreekwoord en in Lucas’ geval klopt dat zeker. Hij eet een hele dag door en het smaakt hem overduidelijk. De vermoeidheid die hem de afgelopen dagen steeds overviel in de namiddag, is sinds gisteren aan het wegebben. Vandaag speelde hij een groot deel van de namiddag met Jutta, Josse en kleine Seppe die op bezoek waren en dat lukte prima.

Morgen krijgen we bezoek in de voor- en namiddag, maar het hoogtepunt wordt ongetwijfeld onze aankomst in Villa Rozerood, waar we tot zondagmiddag verblijven. 

Bezoek aan en van familie en hele fijne vrienden, een verblijf in de Villa en hopelijk zaterdag een bezoek aan Plopsaland, speciaal voor kankerpatiëntjes, dat is de ideale cocktail om het UZ heel eventjes te vergeten (al moeten we er maandagmorgen alweer naartoe voor een volgende chemokuur).

Een gedachte over “Zeelucht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.