Een minder goede dag

We werden deze ochtend vroeg gewekt door een Lucas met hevige buikpijn. Korte tijd later speelde ook de misselijkheid op en moest hij overgeven. De hele dag lang was hij erg bleek, moe en slap. De misselijkheid bleef hangen, maar kon met medicatie gelukkig wel onderdrukt worden.

Rond de middag viel hij in slaap en kort nadat hij weer wakker werd, kwam papa terug met Berthe, Seppe en Pelle. Na veel “oooh” en “aaah” in de Villa en in ons huisje, trokken we samen naar de Efteling.

Lucas deed een paar wildere attracties mee, maar zag steeds witter rond zijn neus en bleef uiteindelijk toch ook maar wijselijk op de grond. Ruth kon er maar niet genoeg van krijgen: een dolle rit op Joris en de Draak, tweemaal na elkaar in het piratenschip, ze schreeuwde de longen uit haar lijf van enthousiasme. Met de grote broers en zus erbij, was het natuurlijk nóg veel leuker. Er vloeiden dan ook heel wat tranen toen ze niet mee mocht in “De vliegende Hollander” omdat ze nog geen 1m20 is.

Hopelijk voelt Lucas zich morgen beter en kunnen we nog een hele dag genieten in de Efteling. Overmorgen om 10u zit ons verblijf in Villa Pardoes er alweer op. De week is echt voorbijgevlogen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.