Post voor Koning Lucas

We zijn in opruimmodus.Onze gang en ons terras staan vol spullen voor het Spit, het containerpark, de chiro, de school, … Het is erg zichtbaar dat onze prioriteiten de afgelopen maanden elders lagen. Het opruimen houdt ons bezig en maakt de leegte iets draaglijker. Het is erg bevreemdend dat 👑Lucas👑 niet meer in ons huis is.

We openden en sorteerden de vele tientallen kaartjes die we zaterdag bij de uitvaart en vandaag via de post kregen. Het zal wel even duren om die allemaal op gepaste wijze af te handelen. Het is best wel verbijsterend dat er zoveel mensen aan 👑Lucas👑 en ons denken.

We gingen ook vandaag nog even naar het kerkhof (het kinderkerkhof van Diestseveld, op de Diestsesteenweg), met een speciale missie. We er zagen de afgelopen dagen veel uitgeregende tekeningen liggen. Tegelijk merken we dat er nog steeds veel  kinderen tekenen, schrijven en knutselen voor 👑Lucas👑. Daarom plaatsten we vandaag een brievenbus bij zijn graf. Hopelijk gaan de kunstwerken op die manier niet verloren. Het deed deugd om te zien dat Olaf er nog steeds stond. De zon op de sneeuw had ook vandaag iets magisch.
   
 

5 gedachten over “Post voor Koning Lucas”

  1. Opruimen doet deugd, dat is geweten. Doe wat je voelt dat je moet en wil doen.
    Nog heel veel sterkte !!! Ik denk aan jullie.

  2. Lieve Lucas ik ken je juist door je oma Roselyne, ik denk iedere dag aan jou ik weet van je oma dat je zo een moedige leuke lieve jongen bent, rust zacht hierboven. Liefs Dorine 😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.