Gekrompen

We zitten nog steeds op de dagzaal. Het was uiteindelijk 14u tegen dat Lucas’ chemo was aangekomen uit de ziekenhuisapotheek en zoals verwacht lagen de beloofde voorschriften niet klaar. Maar dat doet er nu even niet toe. Wat ik al vermoedde bij het bekijken van zijn keel deze ochtend, werd ook deze namiddag bevestigd door de dokter: de tumor is al gekrompen! Hoeraaaa! Al dat afzien heeft dan toch al zijn nut gehad. Nu maar hopen dat de tracheacanule snel verwijderd mag worden.

7 gedachten over “Gekrompen”

  1. Diewer, dat is fantastisch nieuws, vooral voor Lucas maar ook voor jullie! Houden zo…en wij blijven duimen en kaarsjes branden en een gedachte naar hierboven sturen! 🙂

  2. Wat een super fijn nieuws al! Jullie zijn er nog niet maar het is alweer een stap in de goede richting en hopelijk kan het een hart onder de riem zijn om de moeilijke momenten. Wij duimen mee, krimpen is de boodschap! Zou Lucas op termijn nog een operatie nodig hebben dan om de tumor te verwijderen? En waarom heeft hij die canule? Hopelijk mag ze er snel uit, dat moet voor hem ook wel eng zijn!

  3. Dat is inderdaag heel goed niews, en een reden temeer om de moed erin te houden !!!
    We zijn misschien ver van mekaar, maar heel dicht in gedachten en gebed. Dikke zoen van ons allen hier uit Moeskroen 🙂 Ben op zoek naar een mooie kaart voor jullie dapper soldaatje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.