Creatief met schmink

“Papa, mag ik mij schminken?” vraagt Lucas. “Nee jongen, dat gaat niet. Zolang je bestraling krijgt, mag er zeker geen schmink op je gezicht. Dat is niet goed voor je velletje.” antwoordt papa met pijn in het hart. Maar Lucas, geboren pragmaticus, komt natuurlijk meteen met een oplossing “ja maar dan kan ik toch wel mijn buik schminken? Daar krijg ik toch geen straaltjes op?” En zo geschiedde het … Met twee valse snorren.

20131123-165850.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.