6 maanden

Misschien een wat vreemde ‘half-jaar dag’ vandaag. Vrijdag 24 mei, de dag dat alles anders werd is exact 6 maanden geleden. Het lijkt wel een eeuwigheid omdat er zo een duidelijk ‘voor’ en ‘na’ is. Maar het is tegelijk voorbijgevlogen is, omdat er zich elke dag wel een nieuwe ervaring aandiende. En doorheen dat alles is ons gezin stilaan vergroeid met Lucas’ kanker, het is een onuitwisbaar deel van ieder van ons geworden.
Neen, we hebben geen fles bubbels gekraakt vandaag. En ook geen taart met kaarsjes gemaakt. Maar wel even stilgestaan, en achterom gekeken, en ons verbaasd over de kracht en de moed van onze kinderen, alle 5!

2 gedachten over “6 maanden”

  1. Wat jullie als gezin hebben doorgemaakt, kunnen we ons niet inbeelden. Zowel als heel gezin, als ook als individuen. Alle angst, woede, verdriet maar ook hoop en vreugde om kleine overwinningen heeft zich een weg gezocht in jullie leven, harten en hoofden. We denken aan jullie allemaal, ook de kinderen die we niet kennen. Want jullie zijn stuk voor stuk helden, dat jullie doorheen alle tegenslagen, dag na dag blijven zoeken naar een manier om samen gezin te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.