Angry Bird – nu in het echt

Carnaval ligt nog veraf, dus misschien is het wat vroeg er nu al mee bezig te zijn. Maar Lucas kan zo opleven als hij zich kan verkleden. Prinses, indiaan of ridder, ze zijn alle drie een stevige uitlaatklep. Het lag dus voor de hand welke de volgende zou worden: een Angry Bird. Het kostte Lucas toch enkele dagen om te beslissen welke het zou moeten worden. En ook papa had enkele dagen nodig om het geheel in elkaar te boksen. Maar het resultaat overtrof Lucas’ stoutste dromen!

20131128-094635.jpg

Een gedachte over “Angry Bird – nu in het echt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.