Luchtweginfectie

Oorpijn, gesnotter en koorts. Een bezoek aan de huisarts bevestigde ons vermoeden: Lucas heeft een luchtweginfectie.

Op zich geen hemelschokkend feit, gezien het seizoen, maar het was toch even wennen dat we ‘maar’ gewoon naar de huisarts gingen. De afgelopen maanden belden we bij de geringste twijfel naar het ziekenhuis, iets wat we gelukkig maar heel weinig moesten doen, maar nu we niet meer onder behandeling zijn, volgen we weer de gewone weg.

De huisarts heeft evenwel zelf wel overleg gepleegd met het ziekenhuis over de medicatie en de opvolging. Over een paar dagen zal hij normaal gezien weer beter zijn. Het zal ons in elk geval niet tegenhouden de komende dagen rustig te vieren als gepland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.