Vaderdag

Vorig jaar was vaderdag maar een mager feest: net terug van het ziekenhuis na de eerste chemokuur met een felverzwakte en vermagerde Lucas, nog zwaar onder de indruk van alles, zwoegend met de verzorging van Lucas’ tracheostoma.

Lucas had geen cadeautje meer kunnen knutselen op school, dus ging ik er de dag voordien met hem eentje kopen in de stad, zo blij dat ik met hem op stap kon, al was hij dan een schotelvodje in een buggy.

Het zag er even naar uit dat vaderdag dit jaar weer in het water zou vallen, maar dat bleef ons gelukig bespaard. Lucas kon zijn cadeautje van de klas verder afwerken in het ziekenhuis en zo konden we papa deze morgen verrassen met ontbijt op bed én cadeautjes. We genoten allemaal dubbel en dik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.