Bom

Een extra spannende dag vandaag, en dit keer helemaal niet omwille van Lucas.  Deze ochtend werd op een werf vlak achter ons huis een Britse vliegtuigbom uit de Tweede Wereldoorlog opgegraven.  Om dit “stevige geval” veilig te kunnen ontmantelen werden alle huizen, waaronder het onze dus, in een ruime perimeter ontruimd. Zodoende konden papa en Lucas en Ruth na een lunch bij mama op het werk, niet meer naar huis.  Een telefoontje naar een vriendin in de buurt loste dat euvel vrij snel op: voor ons gezellig onderdak en voor de kinderen een onverwachte leuke playdate. De ontmanteling verliep heel vlot en rond 17u waren we weer in ons eigen huis, met een pan versgemaakte spaghettisaus.

Lucas had een goede dag, tot klokslag 16u deze namiddag.  Toen trok hij weer heel bleek weg en hing hij slapjes in de zetel.  De thermometer leerde ons dat hij koorts had en met de nodige medicatie was hij er snel weer bovenop.  Toch in elk geval voldoende om samen met papa in de zetel oorlogsvliegtuigen te bekijken op de iPad.

Spannende gebeurtenissen dus, die in elk geval voor voldoende afleiding zorgden in deze afwachtende dagen.  Nog een dikke dankjewel aan alle mensen die ons onderdak, eten, overnachting en nog veel meer aanboden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.