Pasen (bis)

Vorige week zondag zochten we al eens Paaseitjes bij opa en bobonne aan zee, maar deze week deden we het nog eens over met de grote zus en broers, Ann, oom Jaap, tante Katrien, tante Machteld en tante Reinilde. We zitten met twaalf aan tafel voor een gezellig en chocoladerijk Paasontbijt. Tegen de middag lokt een stralende zon ons naar buiten voor een uitgebreide aperitief. We blijven de rest van de dag buiten: Lucas en Ruth springen, schommelen, bouwen en bakken in de zandbak en ploeteren in het bad. Ondertussen klussen wij verder in de tuin, genietend van het prachtige weer!

Lucas is ondanks zijn lage bloedwaarden toch in opperbeste stemming. We merken wel dat hij af en toe een behoorlijke dip heeft, maar na wat rusten in de zetel, komt hij steevast terug naar buiten om te eten en verder te spelen. Op dagen als vandaag kun je haast niet geloven dat hij zo ernstig ziek is.

Hopelijk de rest van de vakantie ook zo’n weer: goed voor de tuin, maar ook voor de vitamientjes!

IMG_1120 IMG_1161

 

 

Een gedachte over “Pasen (bis)”

  1. Zomaar… groetjes van Saskia & Poekie!
    Ik hoop dat de zon voor de nodige vitamientjes zal zorgen, en voor veel buitenspeelplezier natuurlijk ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.