Paasvakantie

Het einde van een overwegend zonnige Paasvakantie nadert. We zagen die twee weken aanvankelijk met argusogen tegemoet: de oorspronkelijke plannen helemaal op de helling en stevig gewaarschuwd door de artsen voor een aantal heel zware dagen voor Lucas.

Desondanks werden het twee heel fijne weken. De zon was van de partij en Lucas voelde zich naar omstandigheden lang niet slecht. Maar vooral de vele kaartjes, tekeningen en bezoekjes voor Lucas, evenals de vele speelnamiddagen en uitstapjes voor Ruth zorgden voor veel afwisseling en plezier.

Wij willen jullie dan ook allemaal heel erg bedanken voor jullie verbondenheid en betrokkenheid! Het heeft ons allemaal heel veel deugd gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.