Dolce far niente

Al enkele maanden leven we volledig in het “hier en nu”. Hebben we ergens zin in? Dan doen, eten, drinken, … we het quasi meteen, want een uur later kan Lucas’ toestand helemaal omslaan. Dingen plannen veroorzaakt vaak stress, omdat we er bijna altijd alternatieve scenario’s en noodoplossingen moeten bij bedenken.

Na een heel intensieve ziekenhuismaand, waren zowel Lucas als papa en mama wel eens toe aan een uitje.  Lucas ging blijgemutst en met een tas vol “schatten” die hij moest laten zien naar tante Machteld en tante Reinilde, waar hij zich een hele dag goed vermaakte. 

Papa en mama namen een vlucht uit de realiteit door lekker te gaan niksen en welnessen. Saunaatje doen, een beetje buiten zwemmen, lekker eten, beetje lezen en indutten, bubbelbaden, nog wat buiten peddelen, … Heerlijk dolce far niente.

We nemen ons uiteraard voor dit vaker te doen. Maar we gaan vooral niks plannen. Gewoon hopen dat er regelmatig UZ-loze dagen zijn, waar we last minute net die extra touch kunnen aan geven.

Onze batterijtjes zijn in elk geval weer opgeladen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.