Kaarsjes branden

Het aantal kaarsjes dat voor Lucas wordt gebrand is bijna niet meer te tellen. Heel veel mensen blijven ons regelmatig een hart onder de riem steken met “ik brand een kaarsje thuis/op reis/in de klas/… Dat is van in het begin zo geweest en zal waarschijnlijk wel zo blijven. En het moet gezegd, het is één van de vele vormen van steun die ons blijven motiveren.

Gisteren voelde Lucas zich goed genoeg om nog eens mee te gaan naar de mis. De viering duurde langer dan verwacht, dus zijn energiepeil was op het einde heel laag, maar toch wou hij na afloop zelf ook nog eens wat kaarsjes aansteken. Samen met zuster Hilde en een ernst/concentratie die hem intussen zo typeert; enkele kaarsen voor blijvende verbondenheid.

IMG_4306

Een gedachte over “Kaarsjes branden”

  1. Mijn schoonouders zijn 2 dagen geleden vertrokken naar Lourdes. Ze zullen zeker ook een kaarsje branden voor Lucas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.