Relativeren

Dag twee in Villa Rozerood begint wat winderig en bewolkt, maar tegen de middag breekt definitief de zon door. Lucas en Ruth zijn vroeg wakker, zodat het ontbijt om half negen eerder als een brunch aanvoelt.

We brengen de dag door met lekker eten, buiten spelen, de verschillende speelzalen verkennen, knutselen voor vaderdag en lekker luieren in de schommelzetels in de tuin. Na de middag komen opa en bobonne op bezoek. Lucas leidt hen apetrots rond in “zijn” Villa. Om 17u30 is er poppenkast voor de kinderen en drinken we met verschillende ouders samen een aperitiefje in de tuin.

 

Gezellig samen schommelen
  
“Kom mama, hier is nog een zetel!”
  
Twee Ruthjes in de zandbak
Poppenkast!

 We verblijven hier momenteel met zes gezinnen. En naast genieten, is een verblijf hier ook steeds een les in relativeren. De andere ziekten en beperkingen die je hier ziet, kunnen niet anders dan de ogen openen dat we het, ondanks alles, momenteel zo slecht nog niet hebben. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.