Ik zeg u geen vaarwel …

Deze morgen na het ontbijt was het helaas tijd om onze koffers te pakken en Villa Rozerood achter te laten. Wat hebben we genoten de afgelopen dagen! Zalig nietsdoen, lezen, lekker eten, fijn bezoek van vrienden en familie en heerlijk weer. Lucas en Ruth hebben eindeloos geknutseld en gespeeld en voelden zich net als wij, helemaal thuis. Eenmaal weg, kwamen we snel terug in de realiteit: koffers uitladen, uitpakken, wassen, boodschappen doen en naar Gasthuisberg voor een bloedname (waarvan de resultaten overigens prima waren). Lang zullen we de Villa hopelijk niet moeten missen: we mikken op een midweek begin juli, eentje halverwege augustus en een lang weekend in september. Zalige vooruitzichten dus, die we mede dankzij een hele gulle omhaling van mama’s collega’s kunnen waarmaken.

KUBB’en in de Villatuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.