Hoog bezoek

We zaten er al een hele tijd op te wachten, maar vanavond was het eindelijk zover: drie vrijwilligers van Make A Wish kwamen op bezoek om Lucas’ wens te horen.

Lucas was zwaar onder de indruk en durfde aanvankelijk amper antwoorden op de vragen. Gelukkig hadden we het Make A Wish Wensboek op voorhand goed doorgenomen en aan de hand van de vragen Lucas’ drie grootste wensen geselecteerd. 

Op nummer één staat een nieuwe fiets: blinkend blauw, met twee remmen, versnellingen, een mand en fietstassen. Op nummer twee staat een uitstap met het hele gezin naar Disneyland Parijs met overnachting in een Disneyhotel en een ontmoeting met Olaf. Op nummer drie staat zwemmen tussen de dolfijnen (helaas niet echt realistisch zolang hij onder behandeling is).

Tegen het einde van het bezoek kwam Lucas gelukkig helemaal los: hij stoeide en taterde erop los. Ruth was van in het begin haar eigen passionele zelf: eerst verkleed als Elsa en nadien als roze ballerina animeerde ze het hele gezelschap.

Nu volgen een drietal spannende weken, waarin het Make A Wish comité zijn fiat moet geven over Lucas’ wens(-en). We kijken vol spanning uit naar het verlossende telefoontje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.