Kruidtuin

Na een geslaagde eerste schoolweek, genoten we van een gezellig, goed gevuld weekend. Gezien Lucas’ lage bloedwaarden moesten we wat opletten met onze activiteiten: geen massamanifestaties, geen zieken, niet al te avontuurlijk, … Met andere woorden: dit weekend vooral geen bezoek aan Leuven Kermis!

Zo kwamen we zondagnamiddag tussen twee buien door in de prachtige Kruidtuin van Leuven, gewapend met een mondmasker en een fles alcogel. Er was een openlucht- en binnententoonstelling van neerhofdieren, een uiteenzetting over beien en honing en daarnaast kon je er natuurlijk ook de planten buiten en in de kassen bewonderen. We keken onze ogen uit en genoten van enkele zonnestraaltjes.

   
   
    

 Ondanks de lage bloedwaarden doet Lucas het momenteel heel goed. Hij is vrij energiek, vrolijk, slaapt goed en eet met smaak. Brownies en Ardeense ham zijn de toppers momenteel. Maar het is wel erg opletten geblazen voor infecties en bloedingen.

Morgen gaan we naar het UZ voor een bloedname. We verwachten een plaatjestransfusie, want Lucas stond vanavond vol blauwe plekken. Maar we hopen vooral op een stijging van de witte bloedcellen, dan kunnen we er binnenkort weer samen op uit!

2 gedachten over “Kruidtuin”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.