Een volle agenda

De septemberdrukte is intussen goed voelbaar in huis.  De eerste volledige schoolweek is goed gevuld.  Dinsdag gingen we naar Gasthuisberg voor een bloedname.  Lucas moest niet alleen plaatjes, maar ook bloed krijgen, waardoor we op Dagzaal zaten tot het tijd was om Ruth uit school te halen.  Gelukkig verliep dit voor Lucas met de nodige afwisseling: bloedname, wat eten, kiné, ziekenhuisschool, wat eten, knutselen, wat eten, …

Op woensdag was er eerst thuisonderwijs met juf Claire en een korte bednetsessie. Lucas was in opperbeste en actieve stemming. De les ging bijgevolg goed vooruit, maar tegelijk is de concentratie dan soms ver te zoeken. In de namiddag was Ruth thuis en kwam juf Lien op bezoek.

Vandaag – donderdag – is Lucas een dagje naar tante Machteld en tante Reinilde.  Na schooltijd gaan ze samen Ruth afhalen en nog eventjes langs de kermis lopen.  Ook weer een goed gevulde dag dus.

Morgen – vrijdag – worden we ’s morgens weer verwacht op Gasthuisberg voor een bloedname, met nadien kiné, ziekenhuisschool en muziektherapie. Als de bloedname OK is, zijn we een weekje vrijgesteld van consultatie (tot de toch wel weer heel spannende scan van volgende week donderdag).  Als de bloedwaarden toch nog aan de lage kant zijn, zullen we wellicht volgende week dinsdag toch nog eens een bezoekje brengen op de berg.

Lucas’ volle agenda is een goede zaak. We hebben geen tijd om ons te vervelen en het motiveert hem ook om goed te eten. Laat die drukte dus maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.