Leuke vooruitzichten

Lucas zindert vandaag nog na op de adrenaline van zijn beiaardavontuur gisterenavond.  Vol trots toont hij zijn filmpje en zijn torendiploma aan juf Claire, zijn klasvriendjes, juf Isa en Leen. Het was dan ook een onvergetelijk avontuur!

Vandaag kregen we zicht op nog meer leuke dagen.  In het weekend van 10 en 11 oktober wordt Lucas’ wens vervuld door Make A Wish.  Wij weten al ongeveer wat er op het programma staat, maar voor Lucas is het nog één grote verrassing.

Deze namiddag kregen we bericht van Villa Pardoes, dat we daar in de herfstvakantie een week gratis mogen verblijven.  Villa Pardoes is een verblijfsaccomodatie voor ernstig zieke kinderen, gelegen vlak naast de Efteling.  Je kunt er eenmalig een week verblijven met het hele gezin en genieten van de kinderanimatie ter plaatse, gratis toegang tot de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen.

Dat zijn dus hele leuke vooruitzichten voor de komende weken.  Helaas moeten we nog even door de zure appel heen bijten: morgen wordt opnieuw een controlescan uitgevoerd om de huidige behandeling te evalueren.  Volgende week maandag worden papa en mama in Gasthuisberg verwacht voor een bespreking van de scan.  Pas dan zullen we weten wat de artsen verder voor Lucas in petto hebben. Alle kaarsjes, positive vibes, schietgebedjes en zo meer zijn van harte welkom!

3 gedachten over “Leuke vooruitzichten”

  1. Met alle kracht in ons gaan we keihard positieve gedachten naar jullie sturen. Wat tof voor Lucas dat hij op het orgel mocht spelen. Bij zijn Vraag moesten wij toch ook slikken. Goed wel dat er over gesproken is en dat jullie zo’n positief en toch perpectief biedend antwoord gaven! Sterkte!

  2. mee dankbaar om de goede dagen vol levenslust… en voor de andere dagen brandt er een kaarsje voor veel lIcht en liefde voor Lucas en jullie allemaal. Zijn en jullie veerkracht raakt ons. heel genegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.