Cliniclownsfeest

We hadden er lang naar uitgekeken, het heldenfeest van de cliniclowns. De verwachtingen waren heel hoog, zowel bij Lucas als bij ons. Lucas is steeds dolenthousiast als een cliniclown zijn pad kruist. En wij kregen deze week reeds een telefoon van de cliniclowns met vragen over hoe om te gaan met het kiemvrije dieet van Lucas. 

Het feest ging door in Fort 4 te Mortsel, op zich al een imposante locatie. Bij aankomst werden we van de meteen verwelkomd door enthousiaste clowns, een kinderboerderij, knutselhoekjes, een rondrijdende koets met paarden en vooral een schitterend podium. Lucas genoot van de eerste seconde tot de laatste; frietjes, gekke optredens, verhaaltjes, een afsluitende kinderparty en bovenal massa’s ‘practical jokes’.

Lucas met Lizzy, één van zijn favoriete clowns
Lucas met Pistach, een andere favoriete clown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.