Fijne vrienden

Dit weekend stond in het teken van fijne vrienden. Zaterdagmorgen gingen Lucas en Ruth spelen bij tante Machteld en tante Reinilde. Dat zijn eigenlijk geen échte tantes, maar hele fijne voormalige buurvrouwen. Zaterdagavond gingen we lekker eten bij fijne schoolvrienden en dat was niet alleen lekker, maar ook heel gezellig (en voor de kindjes voor een keertje ook heel erg laat).

Zondag gingen we naar Plankendael, waar een speciale dag was voor kinderen met kanker. De zon straalde en we hadden er afgesproken met …jawel, hele fijne vrienden. In de namiddag kwam verre buurvrouw, tevens ouderraadvriendin Nicky, ons verblijden met verse vijgen uit eigen tuin, Lucas’ lievelingsfruit op dit moment. Een beetje later kwam Ruthjes hartsvriendinnetje Kaat voor een écht meisjes logeerpartijtje. Mama Ineke, ook een fijne vriendin, nam uitgebreid de tijd om trampoline te springen met Lucas, waardoor ze zeker een plaatsje heeft veroverd in zijn hart.

Vandaag, een vrije dag voor de meeste Leuvense scholen en ook voor onze papa, mocht Lucas gaan spelen bij een vriendinnetje van zijn klas. Hij keek er enorm naar uit, voor de eerste keer uit spelen na al die maanden! Mama bracht hem weg en kwam terug met twee gigantische zakken kleren voor Lucas die de ene goede vriendin bij een andere goede vriendin voor ons had achtergelaten.

Werelddierendag, Dag van de Leerkracht, … We hebben er zeker bij stil gestaan, maar voor ons was het toch vooral het weekend van de hele fijne vrienden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.