Toch naar Essen

Vandaag gingen we naar de dagzaal voor een bloedname en chemo. Het aanprikken en de bloedname verliepen vlot en er werd al van ’s morgensvroeg volop geknutseld voor Halloween. Lucas schilderde verder aan zijn vogelhuisje en maakte een dikke zwarte spin aan een doorzichtige draad, waarmee hij de verpleegsters de stuipen op het lijf joeg.

Lucas’ bloed stond goed, dus kon de chemo gewoon doorgaan. Ook op alle andere vlakken scoorde Lucas goed: gewicht stabiel, een cm gegroeid en supergoed gezind. Iedereen keek vol bewondering naar zijn haar dat al goed terug groeit en naar zijn Draculamond. 

We pleegden nog overleg met de bestralingsarts over de consultatie in Essen en de aanvraag tot terugbetaling bij het Riziv. Aangezien de procedure bij het Riziv  nog weken kan aanslepen, hebben we besloten niet op die beslissing te wachten om in Essen op gesprek te gaan. We gaan dus woensdag toch naar Essen, maar enkel voor een gesprek. Met de onderzoeken wachten we tot we een beslissing hebben genomen over de behandeling en we volledig zicht hebben op het financiële plaatje. 

Zo gaan we een druk weekend in, ons mentaal alvast voorbereidend op alweer een paar stevige gesprekken en moeilijke beslissingen.

Een gedachte over “Toch naar Essen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.