Indian Summer

Wat een fan-tas-tisch nazomerweer hebben we hier de afgelopen dagen al gehad! Zon van ’s morgens tot de late namiddag en ze geeft nog behoorlijk wat warmte ook. Deze namiddag maakten we een fietstocht door de Loonse bossen en hei, zonder jas of trui. Lucas en Ruth zaten bij papa in een bakfiets en het gezang van Radio Ruth moedigde ons aan om te trappen, verwend als we intussen zijn met onze elektrische fietsen thuis! Tegen het einde van de toch werd Radio Ruth verdacht stil: ze was zowaar in slaap gevallen!

Lucas’ bloed was helemaal ok. Het zijn wellicht de vermoeidheid en de vele indrukken die hun sporen nalaten. Het lukte de afgelopen dagen niet om hun gewone slaapuur te respecteren en bovendien is Lucas sinds de overgang naar het winteruur elke morgen steevast een uur vroeger wakker. Dat telt wel op na een week …

Toch zijn we blij dat we een bloedprik hebben gedaan. Nu we weten dat alles ok is, kunnen we verder onbekommerd rusten en genieten.

Een gedachte over “Indian Summer”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.