Lucasforlife#16

Het is een tijdje geleden dat we nog een herinnering hebben gepost. Ook moeilijk uit te leggen waarom dit even stil lag/moest liggen.
Vorige week stuurde Sofie, de spelbegeleidster van de dagzaal kinderoncologie, een herinnering door, en brengt daarmee een behoefte opnieuw in beweging.
Dank je wel Sofie, je blijft één van de vele “engelen” die we hebben mogen ontmoeten, die mee Lucas gedragen heeft.

Vandaag moest ik op dagzaal terugdenken aan jullie Lucas een jaartje geleden…. We hadden de Halloweendecoratie bovengehaald en hingen alles op boven de knutseltafel. Vleermuizen, pompoenen, spinnen,…Lucas wou graag een dikke zwarte spin maken. Hij kon je zo innemend met een guitig lachje aankijken…op zo’n snoetje kon je niet anders dan ‘ oke, we beginnen er aan, zeggen!’. Dus even het vogelhuisje waar hij mee bezig was, aan de kant. Het werd een goeie dikke spin en samen bedachten we een geweldig plannetje…. We hingen de spin aan een touwtje en als er een verpleegster voorbijkwam, vloog de spin naar beneden….Superleuke dag toen! Fijn warm gevoel als ik er aan terugdenk… Lucas en Sofie, partners in crime😊!

4 gedachten over “Lucasforlife#16”

 1. Beste Tomas en Diewer
  Wat een fijne herinnering voor jullie en ook voor de broers en zussen van jullie Lucas*.
  Het verhaal van Sofie ‘ademt’ zo Lucas* van begin tot einde.
  Moge deze herinnering en de vele andere die jullie hebben aan Lucas* jullie allen in deze herfstachtige dagen en tijdens de allerheiligenvakantie verwarmen.
  Lieve groet
  Kirsten Vandebroek en co

 2. We denken aan jullie en Lucas en terug in de tijd van de herfstvakantie in de Efteling waar jullie allemaal (groot en klein) intens samen waren en genoten… de tijd waarin nadien alles anders werd…
  verdriet en missen in alle seizoenen….deze herfst doen de zon en de kleuren hun best maar die levendige speelse herinnering aan Lucas door Sofie verwarmt het hart…
  genegen groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.