Diagnose

Na een week vol biopsie, puncties, foto’s, scans en bloedtesten hebben we eindelijk een diagnose en een behandeling: Lucas heeft een embryonaal rhabdomyosarcoom in de hals (zonder uitzaaiingen gelukkig) en begint morgen aan de eerste van negen chemokuren. Als alles goed loopt (en daar gaan wij absoluut van uit) dan is deze kanker tegen het eind van het jaar overwonnen. Man man man dan gaan wij de champagnekurken nogal eens laten knallen!!!! Maar nu eerst toitoitoi voor ons ventje dat een échte rotweek achter de rug heeft en nog een hele zware periode voor de boeg heeft. Dank aan iedereen voor de massale steun!

Een gedachte over “Diagnose”

  1. Nichte, weet dat we veel al jullie denken en hopen dat jullie gauw weer allemaal samen thuis zijn. Veel courage! Kat, Koen, Hannes, Freek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.