Marginaal ontbijt

Als het op eten aankomt zijn er voor Lucas maar vier zaken van belang: kiembeperkend, lekker (varieert van dag tot dag), zoveel hij maar wil en boordevol calorieën. Dixit de diëtiste. Een marginaal ontbijt met cola, chips, apericubekes en choco dip sticks beantwoordt daar volledig aan. En Lucas vindt het prima!

Daar gaat vijf jaar opvoeding … Verzwolgen in de suikers en de vetten. En dat op advies van de diëtiste. Tsssss, de wereld draait door!

20130616-190505.jpg

11 gedachten over “Marginaal ontbijt”

 1. Het is op zich al goed dat hij het lekker vind maar ik begrijp je zorgen. Niets is zo fris en lekker als een goed stuk fruit. Hopelijk mag hij snel terug andere dingen eten die jij ook meer gepast vindt .

 2. Hey

  Woorden schieten mij te kort. Ik wens jullie veel sterkte en steun om door deze moeilijke periode te gaan.

  Groetjes van de mama van Lara Yves en Dina

 3. vul hem maar met cola en chips, nu geniet hij ervan en dat verdient hij, Daarna zal hij smeken om gezond eten, verse fruitsla en lekkere cupcakes van zijn mama 🙂

 4. Het was inderdaad een fijn zicht om hem rechtop te zien zitten, met een glas cola en een lekkere wafel. Nadien waren de nootjes aan de beurt en toen was het pijpke uit 🙂
  Misschien is hij na al die maanden wel de goesting kwijt en gaat de overgang naar terug degelijk voedsel wel gemakkelijker dan je denkt! Maar voorlopig : gewoon doen 🙂

 5. Voor die lichtjes in zijn ogen zou je het iedere dag doen! Fantastisch dat hij er weer eventjes wat bovenop is. Iedere dag is een kleine overwinning!

 6. Met een cola in de hand kom je door het ganse land, dat kan je wel echt van Lucas’ gezichtje aflezen. PS: sponsoring van de Coca Cola company aanvragen hé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.