Vakantie

De grote vakantie is begonnen en zelfs al zijn we de afgelopen weken nauwelijks gaan werken, het vakantiegevoel is er écht wel: alles rustig en op het gemak, veel buiten zijn en lekker de tijd nemen om te aperitieven met de buren.

De kanker lijkt momenteel ook op vakantie: hoewel Lucas’ bloedwaarden nu zowat op hun laagst moeten staan – morgen nog eens bloedname om dat te bevestigen – en hij dus supervatbaar is voor infecties, blijft hij gezond en boordevol energie. Bovendien is er met het verwijderen van de canule een heel groot en vervelend stuk verzorging weggevallen. Rondracen op Ruths driewieler, buiten spelen, helpen met koken en kuisen … Het lijkt bijna alsof er niks aan de hand is.

Tijd voor ons om even op adem te komen en batterijen op te laden, een quasi normaal gezins- en sociaal leven te leiden en vooral te genieten. Dit zijn gestolen dagen!

2 gedachten over “Vakantie”

  1. Geen “gestolen” dagen, Diewer, maar enorm hard “verdiende” dagen 🙂 Niet alleen Lucas is enorm dapper en sterk, maar ook jullie zijn echt ongelofelijk! Genieten, genieten en genieten, je kan het niet genoeg doen. Dat is trouwens ook het enige wat je niet met mate moet doen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.