Broer en zus

Na een dikke maand van bijna voortdurende scheiding, hebben Lucas en Ruth elkaar weer helemaal teruggevonden. Ze spelen samen, lachen samen, vechten en brullen om hetzelfde speelgoed en om de aandacht van papa en mama. Deze nacht hebben ze voor het eerst in vijf weken weer samen geslapen. Wat een feest! Daarvan hebben we gisterenavond tot laat mogen mee genieten door de babyfoon. Lucas heeft het “grote broer” zijn duidelijk gemist en neemt zijn taak met grote overgave opnieuw op zich. En Ruth die laat het zich allemaal welgevallen …

Een gedachte over “Broer en zus”

  1. Heerlijk. Blij te lezen dat ook voor jullie gezin even alles “goed” gaat en er toch nu en dan dagen zijn waarop jullie even kunnen genieten van elkaar en leuke momenten. Hieruit put je onbewust nieuwe kracht en energie. Zo blij voor jullie allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.