Cumuleren voor gevorderden

“Ik word later vijf dingen” zegt Lucas tegen de dokter, wanneer ze langskomt voor een prikje.  “Ik word elke dag iets anders: een dagje dokter, een dagje kapper, een dagje treinchauffeur, een dagje ga ik met de vuilniswagen rijden en een dagje word ik politieman. Dat is wel veel he?” vraagt hij.  “En in het weekend word je dan prinses?” vraagt mama.  “Neen, ik word geen prinses.” zegt Lucas.  “Op zondag kun je dan nog pastoor worden. ” zegt mama.  “En op zaterdag in de winkel werken.”Lucas knikt “Ja, dat ga ik doen.  Later. Dat is wel veel he?” zegt hij nog eens tegen de dokter. “Maar ja, ik weet ook al heel veel en ik kan al heel veel.” laat hij er op volgen.

Aan energie, toekomstplannen en zelfvertrouwen voorlopig geen enkel gebrek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.