Buurman en Buurman

images

Lucas is de laatste weken dol op de filmpjes van Buurman en Buurman die altijd aan het klussen slaan, maar altijd alles finaal om zeep helpen. Nu wij zwaar aan het klussen en verbouwen zijn in het nieuwe huis, kan het niet beter van toepassing zijn. Vooral wanneer het egaliseren van de vloeren beneden eventjes zwaar de mist dreigt in te gaan (door de warmte droogt alles veel te snel). Lucas zag papa en mama zwaar in actie om te redden wat er te redden viel en snapte er niet veel van. Een tijdje later legde mama uit dat zij en papa eventjes gedaan hadden zoals Buurman Buurman en dat snapte hij natuurlijk wel! Toen we na de lunch helemaal opnieuw begonnen met het egaliseren, kwam hij ons regelmatig aanmoedigen.

index

Ajetoo Buurman! Dat komt goed, helemaal goed!

 

2 gedachten over “Buurman en Buurman”

  1. Hey lieve broer, help mama en papa maar goed bij de verbouwingen, ZE kunnen het wel gebruiken 😉 nog 2 weekjes en ik ben er weer, hopelijk is het daar lekker warm, maar niet te warm, dikke knuffel!!
    (en een dikke knuffel en kus voor de rest ook! Groetjes uit Bolivia!!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.