dikke dankjewel

Ook al hebben we hierover nog geen blogs gepost, Lucas krijgt wel degelijk sedert juni wekelijks – en afgelopen twee maanden zelfs twee keer per week –  muziektherapie.  Het is een beetje moeilijk om daar veel over te schrijven, omdat het nu eenmaal een vorm van therapie is en dat toch ergens iets intiems heeft.  Lucas heeft er in elk geval heel veel plezier in en kan er zich geweldig in uitleven.

We willen dan ook erg graag een dikke dankjewel zeggen aan iedereen die ons muziektherapeutisch project heeft gesteund.  Dankzij jullie talrijke én zeer gulle bijdragen heeft Lucas er intussen al heel wat uurtjes muziektherapie opzitten.  Bovendien zijn we nu aan het kijken om ook een aantal van zijn favoriete instrumenten in huis te halen, zodat hij samen met ons, en met Ruth, die ook dol is op muziek, kan musiceren.  Een superdikke dankjewel aan iedereen dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.