Een heel boze vogel in huis …

Een nieuw seizoen, dus ook tijd voor een nieuw hoofddeksel.  Lucas heeft de hele zomer een blauwe zonnehoed gedragen om zijn hoofd te beschermen tegen de zon, maar dat wordt nu wel wat frisjes.  Mama ging dan maar op zoek naar een aan het seizoen aangepast hoofddeksel.  Toen ik in de winkel een rode Angry Birds muts vond, zette ik maar even mijn principes opzij – ik weiger normaal gezien dat soort commerciële zaken te kopen – want dit vond ik té toepasselijk.  Niet alleen gaat Lucas helemaal op in het spelletje zelf – wat ik minder geweldig vind – maar vooral staat het voor hem nog steeds symbool voor zijn strijd tegen kanker. Intussen oefent hij goed zijn “boze vogel” blik en steekt hij lekker zijn tong uit tegen kanker.

Boze vogel blik
Boze vogel blik
Steek je tong uit tegen kanker!
Steek je tong uit tegen kanker!

Een gedachte over “Een heel boze vogel in huis …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.