Brandweer

Ookal moet Lucas veel missen door zijn ziekte, toch hebben we ook al heel leuke en speciale dingen met hem kunnen doen.  Op een zonnige zondag in september kregen we een speciale rondleiding bij de brandweer, dank zij een bevriende brandweerman.  Lucas en Ruth genoten met volle teugen en vooral Lucas, die aanvankelijk niet echt in topvorm was – zijn bloedwaarden stonden toen heel erg laag – absorbeerde elk woord van de uitleg en bloeide zienderogen open.  Ik kan hier in detail alles vertellen van ons bezoek, maar laat jullie liever meegenieten van de prachtige foto’s die we nadien nog kregen. Heel erg bedankt Robijn en Inge, jullie bezorgden Lucas een fantastische namiddag!

Ruth met de brandweerhelm
Ruth met de brandweerhelm
Lucas de 'spons': hij absorbeert elk woord!
Lucas de ‘spons’: hij absorbeert elk woord!
In de brandweerwagen
In de brandweerwagen
Blussen maar!
Blussen maar!
En nog meer blussen
En nog meer blussen
Lucas en zijn nieuwe vriend: het ijs is gebroken
Lucas en zijn nieuwe vriend: het ijs is gebroken
Hoog in de lucht in de brandweerladder
Hoog in de lucht in de brandweerladder
Luisteren en genieten in stilte
Luisteren en genieten in stilte
Langzaam terug naar de grond
Langzaam terug naar de grond

Een gedachte over “Brandweer”

  1. Waar ook wij volop hebben van genoten en zelfs als ik dit verslag lees en mijn eigen foto’s bekijk, krijg ik er terug kippenvel van omdat ik gezien en gevoeld heb hoe Lucas er inderdaad open bloeide en er enorm van genoot!
    Ik ben ontzettend blij dat hij het leuk vond en ik hoop dat hij uit alle foto’s (want zoals steeds waren het er weer héél véél) de nodige energie en kracht kan halen om zijn gevecht verder te zetten en te overwinnen waar ik héél sterk in geloof!
    dikke kus van ons allen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.