Bongo’s

De laatste weken lukte de muziektherapie niet zo goed, Lucas had er geen zin in en geen geduld voor.  In overleg met de therapeute besloten we dan maar even een pauze in te lassen.  Het heeft uiteraard weinig zin als hij er zijn ei niet in kwijt kan.  Jullie respons op onze oproep om de muziektherapie te steunen heeft ons echter in staat gesteld hem bijna vier maanden lang één of twee keer per week therapie aan huis te geven.  Daarnaast hebben we ook heel wat leuke instrumentjes voor thuis kunnen kopen: bongo’s, een melodica, een triangel, windklokjes en nog veel meer.  De muziekwinkel had echter een foutje gemaakt in onze bestelling en de bongo’s twee keer opgestuurd.  Bij de laatste chemo hebben we dit stel meegenomen naar het ziekenhuis en aan de muziekklas van de afdeling geschonken.  Op die manier zullen nog vele kinderen er plezier aan hebben.  Met het resterende bedrag van jullie gulle schenkingen zullen we ofwel nog enkele sessies muziektherapie regelen, als Lucas daar behoefte aan heeft, ofwel nog enkele instrumenten voor thuis aankopen.  Bij deze nog maar eens een dikke dankjewel aan jullie allemaal, maar vooral ook aan Elise die zich met een engelengeduld en onuitputtelijk enthousiasme over Lucas heeft ontfermd.

Bongo's

Een gedachte over “Bongo’s”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.