Pompoen

“Doen we dat thuis ook?” vroeg Lucas op de fiets. Het voortuintje waarlangs we reden was helemaal aangekleed met Halloween attributen. “We kunnen wel íets doen” probeerde ik het enthousiasme nog te temperen. Maar er was geen houden meer aan. En dus trokken we vandaag naar de groentenwinkel, op zoek naar een mooie pompoen. Het grootste exemplaar lag uitnodigend te lonken aan de deur van de winkel. Aan die verleiding was niet te weerstaan. Pompoensoep is daarenboven altijd lekker. Met een dolenthousiaste Lucas terug naar huis, pompoen wegen (20 kg), akelig gezicht op teken en maar uithollen. Met 2 grote ketels soep kunnen we wel even voort.

20131029-011307.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.