Consummatum est

De laatste chemo is nu volledig doorgelopen, de kelk tot de bodem leeggedronken. En bovenop deze megafantastische mijlpaal komt de meevaller dat deze 2 chemodagen voornamelijk rustig verlopen zijn. Pas deze avond is de misselijkheid, buikpijn en het overgeven begonnen. Dat betekende dat er vandaag nog energie was voor de ziekenhuisschool, de speelzaal en de muziektherapie. Zo ging de tijd veel sneller voorbij. Met wat geluk wordt het nog een redelijk rustige nacht en kunnen we morgen al een beetje vieren met een klein feestje thuis. De fles bubbels staat koud!!

4 gedachten over “Consummatum est”

 1. Het is een bijzonder bittere geweest voor jullie allemaal, maar ze is leeg en hopelijk krijgen jullie de nasmaak wat weggespoeld met de bubbels. Hopelijk valt de bestraling goed mee, het aftellen kan nu écht beginnen. En wij blijven duimen! Dikke kus voor jullie allemaal,

 2. Jullie hebben zo’n zware periode gehad… de chemo en bestraling met alle gevolgen. Maar één stukje kunnen jullie nu toch al afsluiten! Blijf er de moed inhouden!!! We duimen voor jullie!!

  Fijn om te lezen dat de Poekie-knuffels goed zijn aangekomen bij jullie! Veel knuffelplezier!

  Lieve groetjes, Saskia & Poekie
  xxx

 3. We zijn zo blij voor jullie dat deze fase van de behandeling door is ! Jullie hebben groot gelijk dit moment te vieren met bubbels ! Het is een hele strijd die Lucas al heel moeten leveren samen met zijn hele gezin en die moed, dat doorzettingsvermogen, die samenwerking moet gewoon bekroond worden met een feestje 😉

  Geniet van het moment !
  Warme knuffels !

  Kirsten Vandebroek, Marieke en co

 4. Vanavond moeten wij naar een verjaardagsfeest, maar in gedachten ga ik klinken op jullie, met volle bekers, met volle teugen, en in gedachten ga ik bij jullie zijn, zoals altijd …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.