Naar de kapper

Bijna een jaar nadat het allemaal begon, werd het dringend tijd om naar de kapper te gaan. Lucas’ haar is de afgelopen maanden weer helemaal bijgegroeid en werd in zijn nek en oren al behoorlijk lang. Het is lichter van kleur, dunner en veel zachter dan vroeger, maar we vinden het geweldig.

Normaal knipt papa de haren, maar aangezien het deze keer toch wel heel speciaal was, was een extraatje wel op zijn plaats.

Buurvrouw kapster Gerda deed haar uiterste best en Lucas liet het zich van op zijn hoge troon, intussen kijkend naar een DVD, helemaal welgevallen. De lolly die hij nadien kreeg was de kers op de taart.

Ziezo, weer “een eerste keer sinds” achter de rug. Op naar de volgende!

20140522-183212-66732485.jpg

2 gedachten over “Naar de kapper”

  1. Ja, hier moet ik toch gaan reageren, geniet met volle teugen van het zachte haar. Het oude haar keert op den duur terug. Enne…. het rare gezegde…., als je haar maar goed zit….., zit toch wel veel waarheid in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.