In de startblokken

Een telefoongesprek van een paar minuten eind november was voldoende om ons meteen weer in de startblokken te zetten. Op slag stonden wij, en velen rondom Lucas en ons, klaar voor een nieuwe strijd, hoe verbijsterend het slechte nieuws ook was.

Anderhalve maand later staan we nog steeds in de startblokken, ongeduldig trappelend om de strijd aan te vangen. Helaas weten we nog steeds niet waartegen we vechten en welke veldslagen er voor ons liggen.

De frustratie, onzekerheid en bezorgdheid maken het dagdagelijkse leven momenteel heel onwezenlijk. Het verschil tussen werk en thuis is nog nooit zo groot geweest. Onze grootste bekommernis is Lucas’ dagdagelijkse welbevinden en dat is al een job op zich. Hij is angstig en zenuwachtig, snel overprikkeld en er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder een grote kortsluiting.

Ondanks alle momenten van angst en stress, primeert de strijdvaardigheid. We zullen er ook deze keer helemaal voor gaan, met en naast Lucas en elkaar.

4 gedachten over “In de startblokken”

  1. En met hem en naast jullie, zullen jullie wederom enorm gesteund worden door ons en jullie vele vrienden. Je moet niet hetzelfde bloed hebben om familie te zijn… toi toi!!

  2. Dikke knuffels. Wij wensen jullie vooral geen onzekerheid en enkel duidelijk nieuws,alhoewel dit net moeilijk blijkt…we denken, voelen en hopen samen met jullie. Dikke knuffel uit Brugge 🙂

  3. Het is zijn volste recht om af en toe eens een kortsluiting te krijgen. Je zou voor minder. En gelukkig heeft hij de meest schitterende ouders, zussen en broers om hem er weer door te sleuren, begrip te tonen, te steunen, uitleg te geven, … Jullie zijn onvoorstelbaar! Geen enkel kind zou zoiets moeten meemaken, maar als het dan toch zo is, dan wens ik dat die kinderen zo omringd mogen worden als jullie Lucas.

  4. Lieve Lucas,

    Je bankje was weer leeg vandaag, maar je kaarsje brandde naast de mooie tulp die ik kreeg. We hebben aan je gedacht, hebben voor je geduimd. Hopelijk valt de pijn morgen mee, zodat je weer als vrolijke jongen van de partij bent!

    Zoen van je juf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.