Chemo 6 nogmaals uitgesteld

En deze ochtend vertrokken we opnieuw gepakt en gezakt richting Gasthuisberg. Met een rustige baan zonder verkeer was het contrast met de afdeling extreem groot: alle kamers bezet en een drukte van jewelste. We wachtten noodgedwongen aan de tafel in de gang tot een kamer kon vrijgemaakt worden. Maar zover is het nooit gekomen, want het bloedonderzoek toonde te lage bloedwaarden: de chemo moet opnieuw uitgesteld, maandag proberen we opnieuw. Helemaal verwonderlijk is dit niet, want ook de vorige keer met dezelfde chemo heeft de ‘herstelperiode’ vier weken in plaats van de geplande drie weken geduurd. Flexibel als we intussen zijn, worden de komende dagen even snel weer volgepland met leuke uitstapjes en bezoekjes; maximale invulling van de ‘vrijgekomen’ tijd…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.